Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Ο Επικεφαλής YouTube EMEA, στην Αθήνα

Marketing Week Online | 7 Ιουλίου 2017 | 16:23 Γράφει το MarketingWeek   Online Team Topics: Conferences

Κάθε λεπτό «ανεβαίνουν» στο YouTube περισσότερες από 400 ώρες περιεχόμενου, ενώ οι χρήστες που το επισκέπτονται κάθε μήνα αγγίζουν παγκοσμίως το 1.5 δισ.

Όπως δηλώνει ο Nadav Perry, Head of YouTube Products, Solutions and Innovation, Google EMEA, «ο κόσμος επιστρέφει ξανά και ξανά για τις αυθεντικές φωνές που θα βρει εκεί και για το περιεχόμενο που αγαπά. Γι’ αυτό και το YouTube αποτελεί για τους διαφημιζόμενους μία κομβική πλατφόρμα για να μοιράζονται τις ιστορίες σε όλες τις οθόνες και για να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με τα κοινά που τους ενδιαφέρουν».

Με τίτλο παρουσίασης «YouTube - winning hearts and minds with attentive reach», ο ισραηλινός ομιλητής θα συμμετάσχει στο Peak Marketing Conference’17 και την ενότητα «Google Video: How to win Micro-moments & excel in a mobile-first world». Το ολοήμερο εντατικό συνέδριο πραγματοποιείται στις 13 Ιουλίου, με την υποστήριξη της Google και περιλαμβάνει 16 ομιλίες και 2 workshops από Google Marketing experts από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2021 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team